Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
ZONNEPANELEN INFOPUNT ONLINE ADVIES OVER ZONNEPANELEN EN ZONNE-ENERGIE
ZONNEPANELEN INFOPUNT

Toepassingen van zonne-energie.

Wens je toepassingen te kopen kan dit bij de energiebespaarshop. Dit is een echt aanrader zij verkopen vele dingen die je energie en geld zullen besparen.

Zonne-energie kan op vele manieren gebruikt worden. Hier volgen dan ook enkele voorbeelden van.

Eerste hebben we het zwembad dat verwarmd word door middel van een zonneboiler. Links op de foto zie je de zonnepenelen met de buisjes waar het water van het zwembad doorloopt. Dit water word opgezogen door een pomp en stroomt zo van uit het zwembad door de zonnepanelen waar het water verwarmd wordt en komt het warme water zo in het zwembad terecht.

Zonnepanelen worden ook gebruikt om wedstrijden mee te rijden met een auto op elektriciteit. Deze elketriciteit is natuurlijk geproduceerd door zonnecellen.

Ook rekenmachines werken op zonneenergie.Dit zorgt ervoor dat de batterij veel langer meegaat

Ook bij telefoonpalen langs de autosnelweg worden zonnepanelen gebruikt. Dit is zeer goed want deze telefoonpalen worden niet heel veel gebruikt en deze zonnepanelen voorzien deze telefoonpalen van net genoeg stroom.

Ook gaan meer en meer overheidsvoorwerpen op bepaalde dingen van grote bedrijven zoals de lijn voorzien worden van zonne energie. Zo zijn er bushokjes op zonnepanelen op komst. In deze bushokjes zal het licht aangaan wanneer er iemand in dit hokje gaat staan.

 

Online prijs op maat aanvragen

Benieuwd naar de prijs en rendement van zonnepanelen bij jouw project? Vraag nu vrijblijvend voorstellen op maat aan via onderstaand formulier en vergelijk makkelijk online.